Atelierul german de tuning Prior Design se pregătește să fixeze cel mai controversat, din punct de vedere al unor fani, element estetic al noilor BMW M3 Sedan, M4 Coupe şi în genere al întregii Seria 4 – grila de radiator.

Împreună cu asta se anunţă şi dezvoltarea unui kit exterior aerodinamic pentru modelele sport prezentate acum câteva săptămâni.

Germanii au publicat un filmuleţ în care au demonstrat în mod clar diferențele dintre designul din fabrică și propria viziune a stilului unui BMW M3/M4. Prior Design pretinde că a primit deja primele comenzi pentru coupeuri modificate. Citeşte articolul mai departe şi vezi variantele propuse, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!