/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Vezi cum arată un VW Golf din 1980 care nici 1200 de km nu a parcurs. În curând va fi vândut prin licitaţie

missing
22 octombrie 2020, ora 11:10

Un Volkswagen Golf Mk1 (de primă generaţie) cu un parcurs foarte mic va fi scos în curând la vânzare prin licitaţie. Automobilul legendar este într-o stare impecabilă, parcă de curând plecat din fabrică, dar şi are, de asemenea, o poveste interesantă în spate.

Parcursul acestui exemplar din 1980 este de doar 738 de mile sau 1.188 de km. Cea mai mare parte a acestei distanţe a fost parcurse în legătură cu o metodă mai neobișnuită de achiziţie a sa pe timpuri.

În anii ’80 ai secolului trecut, mașinile de origine germană costau în Europa continentală semnificativ mai ieftin decât în Marea Britanie. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram