Un Volkswagen Golf Mk1 (de primă generaţie) cu un parcurs foarte mic va fi scos în curând la vânzare prin licitaţie. Automobilul legendar este într-o stare impecabilă, parcă de curând plecat din fabrică, dar şi are, de asemenea, o poveste interesantă în spate.

Parcursul acestui exemplar din 1980 este de doar 738 de mile sau 1.188 de km. Cea mai mare parte a acestei distanţe a fost parcurse în legătură cu o metodă mai neobișnuită de achiziţie a sa pe timpuri.

În anii ’80 ai secolului trecut, mașinile de origine germană costau în Europa continentală semnificativ mai ieftin decât în Marea Britanie. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!