Tânărul de 18 ani, care și-a ucis iubita de 16 ani, într-un apartament din capitală, va sta în arest 30 de zile, în Penitenciarul nr.13. Decizia a fost pronunțată de juecătoria Chișinău. Potrivit procurorului de caz, invinuitul își recunoaște vina și regretă ceea ce a făcut. Suspectul a fost escortat, astăzi, la judecătorie. Acesta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Avocatul său susține că v-a contesta decizia la Curtea de Apel.

„Îți recunoști vina, ce s-a întâmplat între tine și fată, de ce ai omorât-o?”

Potrivit procurorului de caz, tânărul își recunoaște vina și regretă fapta sa.

MARCEL ȘABAN, PROCUROR: „Învinuitul își recunoaște vina integral și conlucrează cu ancheta. – Se afla în stare de ebrietate, poate narcotică? – Nu cunoaștem, nu vă pot spune la moment.”

Mai mult, după ce a comis crima, tânărul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor și chiar a scris un bilețel de adio.

MARCEL ȘABAN, PROCUROR: „- Din motive care noi nu le cunoaștem a renunțat la această idee, a lăsat și un bilet de adio. – Ce era scris pe acel bilet? – Că îi pare rău de tot ce s-a întâmplat și dorește să fie cu fetița.”

Avocatul învinuitului susține că va contesta decizia la Curtea de Apel, fără să ofere mai multe detalii.

VALENTIN FEDIUC, AVOCAT: „Ce spune clientul dumnevoastră despre cele întâmplate? – Haiedți, deocamdată, eu nu o sa ofer informații. Este, totuși, anchetă. E un caz mai special.”

Crima teribilă s-a produs pe data de 16 octombrie, într-un apartament din cartierul Telecentru. Adolescenta a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie de către iubitul său, după o ceartă din cauza geloziei. Ulterior, tânărul a părăsit locuința și a umblat timp de câteva zile pe străzile Capitalei. Fiind alertați, duminica trecută, de către sora victimei, oamenii legii au dat de urmele suspectului și au depistat corpul neînsuflețit al fetei. Acum, acesta riscă să petreacă după gratii tot restul vieții.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!