/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Detalii despre noul GMC HUMMER EV: Iată ce ascunde sub corpul robust şi ce îl pune în mişcare

missing
23 octombrie 2020, ora 18:31

Continuăm cu o altă porţie de informaţii despre noul GMC HUMMER EV pentru că este o maşină care ne-a impresionat şi despre care detalii există atât de multe, încât într-un singur articol nu încap. După ce ieri v-am spus despre toate dotările pe care le are pentru a fi un as în off-road, astăzi vă povestim despre toate lucrurile esenţiale de sub caroseria robustă, unele fără de care nici din loc nu s-ar mişca.

GMC HUMMER EV Edition 1 din gama anului 2022 va fi primul vehicul de producție cu noua arhitectură a bateriei numită Ultium, dezvoltată de General Motors, care va oferi caracteristici impresionante pe teren și off-road, dar și o gamă largă de dinamici și caracteristici de performanță ale vehiculului.

Această nouă arhitectură oferă cadrul de integrare a tehnologiilor avansate pentru autonomie optimă și – în cazul modelului HUMMER EV – va permite performanțe și capabilități care nu ar fi posibile cu o arhitectură și un sistem de propulsie tradiţional. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram