Continuăm cu o altă porţie de informaţii despre noul GMC HUMMER EV pentru că este o maşină care ne-a impresionat şi despre care detalii există atât de multe, încât într-un singur articol nu încap. După ce ieri v-am spus despre toate dotările pe care le are pentru a fi un as în off-road, astăzi vă povestim despre toate lucrurile esenţiale de sub caroseria robustă, unele fără de care nici din loc nu s-ar mişca.

GMC HUMMER EV Edition 1 din gama anului 2022 va fi primul vehicul de producție cu noua arhitectură a bateriei numită Ultium, dezvoltată de General Motors, care va oferi caracteristici impresionante pe teren și off-road, dar și o gamă largă de dinamici și caracteristici de performanță ale vehiculului.

Această nouă arhitectură oferă cadrul de integrare a tehnologiilor avansate pentru autonomie optimă și – în cazul modelului HUMMER EV – va permite performanțe și capabilități care nu ar fi posibile cu o arhitectură și un sistem de propulsie tradiţional. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!