Pompierii au venit cu detalii noi despre incediul produs în satul Bălțata, raionul Criuleni. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pe lângă angar a fost cuprins de flăcări și un garaj în care se afla un automobil.

În această dimineață pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a produs într-un angar de la Bălțata. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:15.

Astfel, pentru stingerea incendiului la fața locului imediat au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a afectat o suprafață aproximativ de 1400 m2, iar acoperișul angarului s-a prăbușit parțial.

Salvatorii au reușit localizarea arderii  la ora 09 și 24 de minute. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Angajații IGSU au reușit să salvaze alte construcții alăturate pe o suprafață de 1000 m2.

Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!