/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Detalii de la incediul din satul Bălțata. Flăcările au cuprins și un garaj în care se afla un automobil

missing
23 octombrie 2020, ora 11:04

Pompierii au venit cu detalii noi despre incediul produs în satul Bălțata, raionul Criuleni. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pe lângă angar a fost cuprins de flăcări și un garaj în care se afla un automobil.

În această dimineață pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a produs într-un angar de la Bălțata. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:15.

Astfel, pentru stingerea incendiului la fața locului imediat au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a afectat o suprafață aproximativ de 1400 m2, iar acoperișul angarului s-a prăbușit parțial.

Salvatorii au reușit localizarea arderii  la ora 09 și 24 de minute. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Angajații IGSU au reușit să salvaze alte construcții alăturate pe o suprafață de 1000 m2.

Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram