/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ Contrabandă de jumătate de milion de lei, găsită într-un automobil de câinele de serviciu, la vama Criva

missing
23 octombrie 2020, ora 10:59

Contrabandă de jumătate de milion de lei a fost găsită într-un Mercedes de câinele de serviciu a poliției de frontieră, la vama Criva. Doi bărbați de 32 și 35 de ani din Briceni au fost audiați pe acest caz.

Un Mercedes încărcat cu bunuri, estimate la jumătate de milion de lei, a fost găsit abandonat în zona de frontieră de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Criva. Astfel pe direcția Lipcani – Podvirievca, la trei kilometri de la linia frontierei de stat, s-a depistat un Mercedes, cu numere de înmatriculare ale Marii Britanie.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse și cu implicarea patrupedei de serviciu Mira care a luat urmele celor implicați, ofițerii de investigații au identificat locul de aflare a doi conaționali. Persoanele sunt locuitori ai raionului Briceni, în vârstă de 32 și respectiv 35 ani.

Audiați, aceștia au comunicat că o persoană necunoscută le-a propus în schimbul unei sume de bani să meargă la o locație stabilită unde vor fi așteptați de alte persoane și ultimele vor încărca automobilul dat cu marfă (de uz casnic, accesorii, piese auto și articole vestimentare). Pe drumul de întoarcere spre orașul Lipcani, deplasându-se pe un drum cu noroi, automobilul a derapat în șanțul adiacent. Nereușind să-l restabilească bărbații au plecat de la fața locului.

Automobilul și bunurile au fost depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani. Ofițerii de investigații cercetează cazul pentru a elucida toate circumstanțele, identificarea tuturor persoanelor implicate și atragerea acestora la răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram