/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă 12 mii de puieți vor fi plantați mâine în municipiul Chișinău

missing
23 octombrie 2020, ora 15:27

Chiar dacă experții în mediu au atenționat autoritățile că este prea cald pentru a planta copaci, Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 24 octombrie va fi organizată încă o acțiune în cadrul Campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul capitalei.

Acțiunea prevede sădirea a circa 12 mii de puieți, în diferite zone ale orașului.

Astfel, în ziua de sâmbătă, Administrația publică locală Chișinău va participa la acțiuni de plantare a arborilor, pe următoarele adrese:

Pretura Botanica: Pădurea-Parc Muncești, bd. Dacia, 50 (Porțile Orașului);

Pretura Buiucani: șos. Balcani, în perimetrul str. Alba Iulia – str. Liviu Deleanu;

Pretura Centru: Parcul „Valea Morilor”, în perimetrul str. Drumul Viilor – str. Academiei, str. Trifan Baltă; teritoriul instituțiilor de învățământ și a celor medicale din sector;

Pretura Ciocana: Pădurea-Parc „Râșcani”, Padurea – Parc Nicolae Milescu – Spătarul, Scuarul „Ginta Latină”, curțile blocurilor de locuit, teritoriul instituțiilor de învățământ și a celor medicale din sector;

Pretura Râșcani: Pădurea – parc, str. Florilor colț cu Calea Orheiului, Scuarul din str. Nicoale Dimo, 7/3.

Menționăm că, acțiunea sâmbătă, 24 octombrie, este cel de-al doilea eveniment, din acțiunile preconizate, cu participarea comunității, în cadrul Campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul capitalei: parcuri, zone verzi, curți de blocuri etc.

Pentru acest an se preconizează sădirea a 100 mii de arbori în municipiul Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram