/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Încă o deputată părăsește Pro Moldova: „Drumurile noastre se despart”

missing
23 octombrie 2020, ora 18:12

După ce Sergiu Sârbu și Grigore Repesciuc au părăsit Pro Moldova, și deputata Eleonora Graur a decis să plece. Anunțul a fost făcut de către politiciană pe fagina sa de Facebook.

„După o perioadă de activitate politică fructuoasă, în care, împreună cu colegii mei, am depus eforturi continue pentru a crește un proiect frumos pentru oameni și țară – Pro Moldova, drumurile noastre se despart.  Astăzi, mă retrag din grupul parlamentar Pro Moldova. Am decis că voi reprezenta în continuare interesele cetățenilor, doar în calitate de deputat independent, neafiliat nici unui partid politic.
Motive sunt multe și nu cred că acum e necesar să fie enumerate”, scrie aceasta în postare.

În același timp, Graur și-a exprimat regretul pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit Andrian Candu: „Un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de dumnealui. Reprezint votul a mii de alegători, care mi-au acordat mandatul de încredere pentru circumscripția nr. 13 și voi continua să lupt cu fermitate pentru realizarea promisiunilor oferite în fața cetățenilor. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, înțelegere, și colaborare”, a conchis aceasta.

Anterior, deputații Sergiu Sîrbu și Grigore Repesciuc au anunțat că părăsesc fracțiunea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram