BRABUS revine cu proiectul ROCKET 900 care, de această dată, a fost aplicat pe noul Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+. Ideea de a face un asemenea automobil le-a venit germanilor încă în aprilie 2019 şi după ce s-au apucat de lucru în septembrie anul trecut, iată că acum este gata!

Noul BRABUS ROCKET 900 pe baza acestui model de performanţă de la Mercedes-AMG va fi realizat în doar 10 exemplare pentru toată lumea.

Motorul V8 de sub capota acestei maşinării este practic făcut de la zero. Volumul său a fost mărit de la 4.0 la 4.5 litri, s-a instalat un alt arbore cotit, noi biele, pistoane mai mari şi forjate, precum şi cilindri măriţi în diametru până la 84 de mm. Află mai multe detalii şi dacă îţi permiţi o asemenea maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!