/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/SONDAJ/ 39 la sută din cetățenii Republicii Moldova nu au încredere în niciun politician din Republica Moldova

23 octombrie 2020, ora 12:50

39 la sută din cetățenii Republicii Moldova nu au încredere în niciun politician din Republica Moldova, potrivit ultimului sondaj al Barometrului Opiniei Publice (BOP).

În același timp, 18 la sută din respondenți au încredere în Igor Dodon, iar Maia Sandu se bucură de încrederea a 12, 5 la sută din respondenți.

În top cinci politicieni care se bucură de încrederea cetățenilor au fost menționați Renato Usatîi, Ilan Șor și Octavian Țîcu.

La sondaj au participat 1124 de cetățeni cu vârsta de la 18 ani. Marja de eroare a sondajului este de 3 %. Perioada de culegere a datelor a fost de 8-20 octombrie, 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram