/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Stingătoarele de incendii recomandabile de avut în maşini. Ce spun pompierii moldoveni

missing
23 octombrie 2020, ora 16:27

Deşi RCR prevede prezenţa obligatorie a unui stingător de incendiu în automobilele care sunt exploatate pe teritoriul Republicii Moldova, o bună parte dintre şoferii moldoveni pur şi simplu nu au aşa ceva la bord! Ne-am convins şi noi de asta când au avut loc în trecut mai multe accidente în care s-au aprins maşini, iar în ajutor nu prea săreau mulţi pentru că, inclusiv, nu aveau cu ce.

Unii conducători auto încă nu ştiu de ce ar trebui să fie prezent sau să care cu ei un astfel de recipient, dacă tot se gândesc că au o maşină modernă, nouă, căreia nimic nu i se poate întâmpla sau conducătorul se consideră atât de atent încât riscul implicării sale într-un accident rutier cu un eventual incendiu este nul.

Alţii au în autovehicul doar o trusă medicală şi un triunghi de presemnalizare care pot veni standard din fabrică (stingătorul poate fi opţional), considerându-le mult mai importante şi mai puţin ocupante de spaţiu, însă sunt şi cei din categoria care nu au absolut nimic din cele necesare, asta pentru că – cine verifică asta? Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram