Un medic din stânga Nistrului, în vârstă de 70 de ani, a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre Fiodor Botnaru, care activa în calitate de anestezist-resuscitator. Acesta a decedat în Spitalul de Boli Infecțioase din Slobozia.

Bărbatul a fost internat în spital cu pneumonie bilaterală pe data de 3 octombrie. Medicii spun că 48 la sută din plămâni erau afectați. La a cincea zi, după ce a fost internat în spital, starea acestuia s-a înrăutățit. Astfel, acesta a fost internat în secția de terapie intensivă.

Bărbatul avea boli cronice, iar în perioada 2016 – 2019 a suferit atacuri de cord. Acesta mai suferea de diabet zaharat de tip doi și hipertensiune. Medicii au luptat pentru viața acestuia aproximativ trei săptămâni.

Fiodor Botnaru a lucrat în sistemul de sănătate timp de 40 de ani.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!