/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Detalii despre protestele fermierilor: „Nu fiți indiferenți, nu stați acasă, ieșiți să stopăm frauda electorală”

missing
23 octombrie 2020, ora 15:50

Agricultorii împreună cu forța veteranilor au ieșit astăzi la proteste la ieșirea din Căușeni spre Anenii Noi. Aceștia au făcut un apel către toți cetățenii să iasă la vot pentru a fi stopată frauda electorală.

Agricultorii sunt nemulțumiți de deciziile luate de autorități privind implicarea la vot pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent a cetățenilor din  stânga Nistrului.

Forța veteranilor spune că, vor monitoriza cu mare grijă și atenție procesul electoral și vor avea observatori în toată țara, mai cu seamă vor fi atenți pe secțiile de vot deschise ilegal de către CEC pentru locuitorii și votanții din stângă Nistrului.

„Dorim ca cetățenii stângă Nistrului să stea acasă pe 1 noiembrie, pentru că noi suntem acei care trebuie să hotărâm soarta șării noastre. Noi nu decum să le alegem lor președinții și organele lor de conducere. Dacă vor să trăiască într-o țară unică să vină să achite la noi impozite”, a spus un cetățean prezent la proteste.

În acest context, aceștia au făcut apel către medici, profesori, studenți, pensionar și alte categorii sociale: „Nu fiți indiferenți, nu stați acasă, ieșiți să stopăm frauda electorală. Ieșiți masiv la vot, alăturați-vă și numai așa vom reuși să ne aducem copii și contăcețenii plecați din această țară.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram