/VIDEO/ Droguri în valoare de jumătate de milion de lei, găsite de polițiști la Cahul. Patru bărbați, reținuți

23 octombrie 2020, ora 12:47

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani din raionul Cahul, riscă până la 15 ani de pușcărie pentru păstrarea şi fabricarea drogurilor de tip ,,Hidroponică”. Trei dintre aceștia au fost plasați în arest preventiv, iar unul este cercetat în stare de libertate.

Potrivit poliției, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, au fost găsite și ridicate circa 5 kg de droguri de tip ,,Hidroponică”, valoarea acestora pe piața tenebră constituie 500 000 lei. Totodată la domiciliul unuia din suspecți au fost depistate mai multe muniții de diferit calibru și o arma de vânătoare care era încărcată cu cartușe, toate deținute ilegal.

Drogurile, munițiile și arma, au fost ridicate, sigilate și expediate la CTJ-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Trei indivizi au fost plasați în arest preventiv pentru un termen de  30 de zile, iar unul este cercetat în stare de libertate. Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram