/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Horoscop. Posibilități de câștiguri pentru unii nativi, noi începuturi pentru alții

missing
24 octombrie 2020, ora 09:00

Astrele prevăd lucruri bune pentru majoritatea zodiilor astăzi. Așa că se așteaptă posibilități de câștiguri pentru unii nativi și noi începuturi pentru alții.

Berbec
Există o nouă posibilitate de a câștiga noi profituri, ceea ce vă mulțumește. Datorită muncii voastre și persuasiunii aveți o reputație bună, iar asta poate fi apreciată mai ales de o persoană pe care nu a-ți mai văzut-o de mult.

Taur
Cei care au acum examene sau așteaptă niște rezultate, acestea pot fi mai bune decât vă așteptați. Asta desigur, dacă v-ați dat interesul. Sinceritatea vă ajută să spuneți direct ce gândiți, iar asta va ia o greutate de pe suflet.

Gemeni
Viață voastră sentimentală este principala sursă de bucurie, susținere și iubire. Odată cu sfârșitul acestei săptămâni, veți simți cum toate lucrurile încep să se organizeze și să se rezolve și de la sine, potrivit impact.ro.

Rac
Atunci când lucrurile scapă de sub control, faceți ce știți mai bine, fiți diplomați și elenganti în atitudine. Acesta e citatul zilei de astăzi pentru voi, mai ales că simțiți cum multe lucruri bune se îndreaptă către voi. Noile începuturi aduc o nouă energie, noi subiecte.

Leu
Fie că faceți niște cumpărături sau efectiv va plimbați în locuri cu energie pozitivă, vreți să vă încărcați bateriile. Va doriți ceva nou, ceva interesant și abia așteptați să îl și aveți. Noile idei de afaceri pot avea succes.

Fecioara
Noile planuri sau obiective vă fac mai ambițioși și mai determinați să va îmbunătățiți aptitudinile. Muncă voastră va aduce beneficii si oportunitați, deci trebuie să le folosiți înțelept. Dați-i timpului timp.

Balanță
Anumite probleme legate de copii, educație acum pot să vi se pară că scapă un pic de sub control. Cu un pic de organizare le veți depăși. Cheltuieli neprevăzute legate de familie pot apărea.

Scorpion
Luna este în casă a 2-a, a bunurilor materiale, iar acolo este și gândul vostru. Nu lăsa micile discuții cu cei dragi să degenereze și așa vei reuși să păstrezi atmosfera plăcută acasă. Ajută-i pe cei mai tineri din familie în diverse activități și te vei simți mult mai bine.

Săgetător
Fie că invitați pe cineva la voi sau mergeți voi într-o scurtă vizită, acest lucru vă va face bine. Să schimbați aerul, subiectele și energia poate fi chiar ce aveți nevoie. Nu ezitați să va cumpărați ceva, dacă asta v-ar face să va simțiți mai bine.

Capricorn
O zi împreună cu familia sau cu cei dragi poate să aducă discuții interesante și să va schimbe cumva o perspectiva asupra unor oameni despre care aveați o altă părere.

Vărsător
Relațiile cu cei dragi pot fi puse sub semnul întrebării, mai ales când aceste persoane vin din famila partenerului de viață. Important este să vedeți care este de fapt intenția lor, s-ar putea să fie chiar una bună.

Pești
Aveți multă pasiune și dedicare de oferit, iar oamenii simt asta. Atunci când faci ceva cu suflet, faci bine și îți va aduce și rezultatele dorite. Relațiile cu persoanele mai în vârstă trebuie cumva menținute pe o linie de echilibru, chiar dacă nu va convine tot ce se întâmplă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram