Noua generaţie Porsche 911 Turbo S este indiscutabil o maşină foarte rapidă care s-a apropiat şi mai mult de timpul necesar hipercarului Bugatti Veyron 16.4 pentru a accelera de pe loc şi până la 100 de km/h – 2.7 (valabile şi pentru varianta decapotabilă) vs 2.5 secunde – asta în timp ce are cu 351 CP mai puţini şi o greutate mai redusă.

Dar cum s-ar descurca alături de un automobil mai “pământesc” precum este un BMW M5 F90. Şi în acest caz nu este vorba despre un M5 Competition stoc, ci aparent cel mai puternic care se poate găsi în prezent în toată Marea Britanie.

Deşi este mai greu decât acest Porsche şi chiar decât un Bugatti Veyron 16.4, sub capotă are o inimă întărită cu care mai de care “steroizi” pentru a putea genera 1.000 de cai putere! Vezi cursa propriu-zisă, dar şi altele cu participarea acestui seda, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!