În perioada 26-30 octombrie, Regia Transport Electric anunță că va suspenda circulația troleibuzelor destinate exclusiv pentru transportarea elevilor.
Potrivit RTEC, măsura este luată în contextul vacanței de toamna a elevilor. Troleibuzele destinate exclusiv transportării elevilor au fost puse în circulație pe 1 septembrie. Vehiculele au circulat pe traseele liniilor 2, 8, 10, 12, 22 și 25.

Conform Structurii anului școlar 2020-2021, vacanța de toamnă începe pe 24 octombrie și va dura până pe 1 noiembrie. După nouă zile de vacanță, toți copiii vor ieși la lecții pe data de 2 noiembrie, în afară de instituțiile de învățământ unde vor fi amplasate birouri electorale pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Elevii ar urma să revine la ore pe 3 noiembrie, după ce va fi efectuată dezinfectarea încăperilor. Aceștia vor face orele online pe data de 2 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!