/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Casa micilor campioni. Fostul luptător, Sergiu Barbarosa, vrea să crească noi generații de campioni

missing
25 octombrie 2020, ora 09:05

După ce a luptat ani buni în ring, a decis să se dedice procesului de pregătire a viitorilor campioni. Vorbim despre o școală de lupte libere, din capitală, la baza căreia stă nimeni altul decât fostul luptător de arte marțiale, Sergiu Barbarosa. Chiar dacă activează nu  de foarte mult timp, această școală are deja cu ce se lăuda. Cât de dure sunt antrenamentele și care este costul abonamentelor, pentru micii luptători, aflăm din reportajul ce urmează.

ALEX MACOVEI, REPORTER, TV8: „Cel mai greu le-a fost să facă primii pași. Dar, apoi au înțeles un lucru foarte important de la antrenorul lor: „Adevărații campioni niciodată nu cedează”.

Această școală și-a deschis ușile în acest an. Iar din acel moment, pentru Sergiu, inamicul numărul 1 a fost pandemia, care l-a pus de multe ori la încercare.

SERGIU BARBAROSA, ANTRENOR DE COPII: „Noi ne-am deschis pe 1 martie, dar am fost nevoiți să ne închidem pe 13. Acum, ca mulți alții, ne-am redeschis.”

Sergiu spune că principiul de bază, în școala lui, este educarea micilor campioni.

SERGIU BARBAROSA, ANTRENOR DE COPII: „Totuși, accentul principal este pus pe copii. Selectăm băieți care vor să participe, să-și lege viața de sportul profesionist. Noi avem grupă și pentru băieții care deja se ocupă mai în serios. Ei deja participă la campionate internaționale de MMA: mondiale și europene.”

Grupa cea mai mică începe cu băieții de cinci ani. Însă, în această școală este loc nu doar pentru viitorii campioni, ci și pentru viitoarele campioane, care se antrenează într-un regim special.

Indiferent de vârstă sau gen, prețul abonamentului este egal pentru fiecare.

SERGIU BARBAROSA, ANTRENOR DE COPII: „500 de lei pe lună. Acesta este un preț standard pentru capitală. În comparație cu alte săli, noi avem șase antrenamente pe săptămână. Trei obligatorii și trei suplimentare, care sunt gratuite.

Băieții din academie spun că nu ar schimba pentru nimic antrenamentele de aici.

VASILE SUPROVICI, DISCIPOLUL ȘCOLII: „Da, mă simt foarte bine. Avem toate comoditățile. Pot să muncesc mai departe, avem totul.”

ION TABURCEANU, DISCIPOLUL ȘCOLII: „Sunt toate comoditățile și mă simt foarte bine lângă antrenorul meu. Merg pe urmele lui, vreau să ajung la fel de departe cum a ajuns și el.”

Sergiu Barbarosa este un fost luptător MMA profesionist, în vârstă de 34 de ani. Acesta s-a retras din activitate în urmă cu trei ani, iar din acel moment s-a dedicat, în totalitate, procesului de pregătire a copiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram