Renato Usatîi, candidatul „Partidului Nostru” la șefia statului, ar fi fost alungat de alegători și ar fi fost scos cu forța de către paza lui Igor Dodon din sala în care avea loc întâlnirea candidatului independent la funcția de președinte al R. Moldova, susținut de PSRM cu alegătorii de la Fălești.

Oamenii au scandat „afară”, după ce candidatul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi a intrat în sala în care Igor Dodon și-a planificat întâlnirea cu  alegătorii de la Fălești și i-a propus lui Dodon să participe la dezbateri. După câteva minute, candidatul independent, susținut de PSRM, Igor Dodon a refuzat să participe la dezbaterile propuse de Renato Usatîi și a părăsit sala.

Usatîi a spus că vrea să îi adreseze câteva întrebări lui Igor Dodon și că nu este vorba de provocare.

Anterior, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu i-a lansat câteva invitații lui Igor Dodon, îndemnându-l să participe la o dezbatere publică.

Igor Dodon, candidatul independent care este susținut de PSRM la alegerile prezidențiale, a declarat că nu va participa la dezbatareri electorale televizate și nu va avea panouri publicitare.

Alegerile prezidențiale vor fi organizate pe 1 noiembrie, 2020. În total, în cursa pentru prezidențiale au fost înscriși 8 candidați.

 

/VIDEO/ Usatîi a mers la întâlnirea electorală a lui Dodon de la Fălești pentru a-l chema la dezbateri, iar Dodon a plecat din sală

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!