300 de euro, aceasta este suma pe care a achitat-o un bărbat din raionul Sîngerei unei persoane necunoscute, pentru ca ultima să-i perfecteze patru acte, care la scurt timp s-au dovedit a fi false. 

Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul pe 24 octombrie a încercat să iasă din țară prin punctul de trecere Sculeni, iar polițistul de frontieră a depistat în bagajul personal al acestuia patru acte cu semne vizibile de falsificare.

Este vorba despre o carte de identitate românească, un permis de conducere moldovenesc și două certificate de competență profesională a conducătorului auto, toate eliberate pe numele posesorului.

Toate actele au fost remise în adresa laboratorului tehnico-juridic al Poliției de Frontieră, pentru realizarea expertizei. Polițiștii de frontieră vor continua cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!