Audi își extinde prezența în China. Audi și FAW au semnat luna aceasta o convenție care definește cadrul pentru producția comună de mașini electrice bazată pe platforma PPE, marcând astfel o etapă importantă în evoluția Audi, cu scopul de a deveni un furnizor de mobilitate sustenabilă premium.

Convenția a fost a fost semnată în cadrul Conferinței auto Germania-China, care s-a desfășurat luna aceasta la Changchun, în nordul Chinei.

Audi va aduce în China și platforma electrică premium (PPE), care a fost dezvoltată împreună cu Porsche, avansând, astfel, în procesul său de transformare pe cea mai mare piață a sa. Începând cu 2024, mai multe modele Audi complet electrice construite pe noua platformă PPE urmează să fie produse pentru piața chineză. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!