/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Detalii despre noul GMC HUMMER EV: Va fi primul vehicul care va utiliza Unreal Engine în al său digital cockpit

missing
26 octombrie 2020, ora 17:54

După ce v-am povestit despre capacităţile sale în off-road şi ce îl pune în mişcare, într-un al treilea articol dedicat despre noul GMC HUMMER EV vă spunem despre designul său interior şi tehnologiile de la bord.

Experiența cu acest autovehicul pune șoferii în mijlocul fiecărui moment, cu funcții revoluționare de performanță pe șosea, permise de o unitate de propulsie de ultimă generație, un aspect care întoarce capete și o poziție inconfundabilă pe drum. Capacitățile fără precedent ale noului HUMMER EV se vor combina cu tehnologii captivante, creând un sentiment de intensitate și dramă pentru șoferi și pasageri.

“Noul GMC HUMMER EV va fi primul din rasa sa – un supertruck open-air, complet electric, cu emisii zero și limite zero. Va avea capacitatea de a merge aproape oriunde, pe șosea sau în off-road, combinând performanțele țipătoare cu o călătorie aproape silențioasă”, a declarat Al Oppenheiser, inginer-șef al proiectului HUMMER EV. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram