După ce v-am povestit despre capacităţile sale în off-road şi ce îl pune în mişcare, într-un al treilea articol dedicat despre noul GMC HUMMER EV vă spunem despre designul său interior şi tehnologiile de la bord.

Experiența cu acest autovehicul pune șoferii în mijlocul fiecărui moment, cu funcții revoluționare de performanță pe șosea, permise de o unitate de propulsie de ultimă generație, un aspect care întoarce capete și o poziție inconfundabilă pe drum. Capacitățile fără precedent ale noului HUMMER EV se vor combina cu tehnologii captivante, creând un sentiment de intensitate și dramă pentru șoferi și pasageri.

„Noul GMC HUMMER EV va fi primul din rasa sa – un supertruck open-air, complet electric, cu emisii zero și limite zero. Va avea capacitatea de a merge aproape oriunde, pe șosea sau în off-road, combinând performanțele țipătoare cu o călătorie aproape silențioasă”, a declarat Al Oppenheiser, inginer-șef al proiectului HUMMER EV. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!