Două proiectile de artilerie din cel de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite de o persoană la marginea pădurii din satul Horești, raionul Ialoveni. Specialiștii avertizează că munițiile rămase în sol prezintă în continuare pericol pentru oameni. 

Cele două proiectile de artilerie sunt de 152 mm și 76 mm și au fost dezamorsate de echipa de geniști a Brigăzii de infanterie motorizată “Ștefan cel Mare” , condusă de locotenent-colonelul Igor Livițchi, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Autoritățile vin cu un apel către cetățeni să fie vigilenți și să anunțe organele competente în cazul depistării munițiilor.

Foto: Ministerul Apărării

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!