/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Muniții din cel de-al Doilea Război Mondial, găsite într-o pădure din Ialoveni

missing
26 octombrie 2020, ora 09:34

Două proiectile de artilerie din cel de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite de o persoană la marginea pădurii din satul Horești, raionul Ialoveni. Specialiștii avertizează că munițiile rămase în sol prezintă în continuare pericol pentru oameni. 

Cele două proiectile de artilerie sunt de 152 mm și 76 mm și au fost dezamorsate de echipa de geniști a Brigăzii de infanterie motorizată “Ștefan cel Mare” , condusă de locotenent-colonelul Igor Livițchi, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Autoritățile vin cu un apel către cetățeni să fie vigilenți și să anunțe organele competente în cazul depistării munițiilor.

Foto: Ministerul Apărării

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram