Zi pozitivă pentru multe zodii. Astăzi astrele prezic avansări în carieră pentru unele, cheltuieli din impuls pentru altele.

Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec
Casa câștigurilor este activată și tranzitele pot să vă aducă în perioada următoare recunoașterea meritelor, susținerea celor mai cu experiență și succes. Important astăzi este să îi dați timpului timp și să nu vă grăbiți în nicio decizie.

Taur
Accentul vine pe casă carierei și a rezultatelor pozitive. Unii dintre voi veți nevoiți să vă ajutați familia, să schimbați echipa din care faceți parte sau chiar să vă asumați noi roluri de conducere acolo unde lucrați deja, potrivit impact.ro.

Gemeni
Începutul de săptămâna vă poate găsi mai înclinați spre conexiunea cu divinitatea sau în așteptarea unor dorințe pe care le-ați încredințat ei spre îndeplinire. Nu faceți promisiuni de care nu va puteți ține pentru următoarea perioadă.

Rac
Relația cu persoană iubita este una benefică, mai ales dacă reușiți să va împărtășiți toate gândurile cu aceasta. Susținerea voastră astăzi vine de la persoanele care țin la voi și care au tot interesul să va fie bine. În rest, orice problema expusă poate deveni o vulnerabilitate.

Leu
A renunța la anumiți oameni din anturajul vostru uneori pare o idee bună, mai ales când aceștia îți dau motive. Nu toți oamenii evoluează în aceeași direcție, iar acesta este un lucru natural și normal.

Fecioara
Un nou început de săptămâna, un nou început spre vindecare la propriu și la figurat. Dacă așteptați niște rezultate, acestea vor fi bune și va vor aduce o stare de liniște și confort psihic. Orice examen sau discuție poate să va ajute să obțineți niște beneficii.

Balanță
Aspectul sănătății poate avea nevoie de atenția voastră, fie că e vorba de voi sau de cineva din familie. Orice afecțiune trebuie tratată din timp. Familia are nevoie de susținerea voastră din toate punctele de vedere.

Scorpion
Unele discuții acum trebuie lămurite împreună cu cei dragi. Aveți grijă la neatenție, conduceți cu grijă și evitați viteză, deoarece riscați să fiți penalizați. Sănătatea mamei va poate îngrijora, iar aici probabil va trebui să apelați la un specialist.

Săgetător
Anumite activități încă nu te motivează suficient încât să te pună în mișcare, așadar preferi să faci ce poți și să lași restul pentru zile următoare. Dacă vrei totuși să ai acele rezultate bune la care visezi, indicat ar fi să încerci să găsești o nouă sursă de energie.

Capricorn
Sinceritatea nu este întotdeauna cea mai tolerată metodă de către ceilalți de a află ce gândiți. Uneori prin diplomație puteți avea mai mult de câștigat. Planurile de viitor pot fi realizabile, dar mai întâi trebuie făcute măcar în gând.

Vărsător
Socializarea poate fi făcută astăzi, dar cu o limită. Este posibil să nu aveți dispoziția necesară să vorbiți despre multe și mărunte, ci mai degrabă să fiți interesați să vă adunați gândurile într-o anumite direcție productivă.

Pești
Nu faceți cheltuieli din impuls, deoarece s-ar putea apoi să le regretați. Aveți răbdare, deoarece timpul le va aranja cumva pe toate. Bazați-vă pe intuiție și pe propria forță mentală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!