O informaţie destul de interesantă, dar şi care ar trebui să ne pună în gardă pentru a nu ne pomeni în situaţii neplăcute.

Un polițist din Oradea, România, a demonstrat printr-un experiment că vaporii emanați în cazul dezinfectării suprafeţelor din automobil sau chiar a mâinilor şoferului, poate mări concentraţiile de alcool indicate de etilotest în cadrul unei eventuale verificări de acest gen, la scurt timp după asta!

Polițistul a făcut un experiment pentru a vedea dacă vaporii de alcool emanați de un dezinfectant pot indica un grad de alcoolemie într-un etilotest. În urma simulării făcute împreună cu un coleg, s-a constatat o alcoolemie de 0,26 mg/ de alcool în aerul expirat. Citeşte articolul mai departe şi vezi experimentul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!