/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Incredibil, dar se pare că e adevărat! Etilotestul poate arăta concentrații de alcool chiar dacă te dezinfectezi pe mâini!

26 octombrie 2020, ora 15:45

O informaţie destul de interesantă, dar şi care ar trebui să ne pună în gardă pentru a nu ne pomeni în situaţii neplăcute.

Un polițist din Oradea, România, a demonstrat printr-un experiment că vaporii emanați în cazul dezinfectării suprafeţelor din automobil sau chiar a mâinilor şoferului, poate mări concentraţiile de alcool indicate de etilotest în cadrul unei eventuale verificări de acest gen, la scurt timp după asta!

Polițistul a făcut un experiment pentru a vedea dacă vaporii de alcool emanați de un dezinfectant pot indica un grad de alcoolemie într-un etilotest. În urma simulării făcute împreună cu un coleg, s-a constatat o alcoolemie de 0,26 mg/ de alcool în aerul expirat. Citeşte articolul mai departe şi vezi experimentul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram