/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mâine este ultima zi când pot fi făcute publice rezultatele sondajelor de opinie pentru prezidențiale

missing
26 octombrie 2020, ora 11:07

Mâine, 27 octombrie, este ultima zi când pot fi făcute publice rezultatele sondajelor de opinie cu tematică electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. 

Conform prevederilor electorale, rezultatele sondajelor pot fi date publicității cel târziu cu cinci zile înainte de ziua alegerilor. În perioada electorală sondajele de opinie privind preferinţele politice ale alegătorilor pot fi efectuate numai cu condiţia înştiinţării prealabile a Comisiei Electorale Centrale.

Totodată, în ziua alegerilor, până la închiderea secțiilor de votare, este interzisă publicarea în mijloacele de informare în masă materiale, inclusiv interviuri cu alegătorii, despre numărul de voturi întrunite de concurenţii electorali pe parcursul zilei şi despre şansele acestora, inclusiv rezultatele exit-poll-urilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram