/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Moldovenii nu pot trece Prutul, chiar dacă România a exclus țara noastră din lista statelor cu risc epidimiologic

missing
26 octombrie 2020, ora 16:55

Cetățenii moldovenii nu pot trece Prutul, chiar dacă România a exclus țara noastră din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Cu o precizare în acest sens a venit Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. 

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului României din 14 octombrie 2020, prin care starea de alertă a fost extinsă începând cu 16 octombrie 2020, pentru o altă perioadă de 30 de zile, este menținută interdicția de intrarea pe teritoriul României, prin punctele de trecere a frontierei de stat, a cetățenilor străini, inclusiv a cetățenilor Republicii Moldova şi apatrizilor, cu o serie de excepții menționate.

Pe 26 ocotmbrie Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență al României a aprobat o nouă listă a țărilor/zonelor de risc epidemiologic, pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea și clarificarea unor aspecte referitoare la aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului României din 14.10.2020, privind prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram