/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Să pui pe acoperiș un G-Class, fie el și de generație nouă, este la fel de ușor! Ce a rămas dintr-un G 63 AMG răsturnat din senin pe o plajă din Olanda

26 octombrie 2020, ora 12:25

Cunoaştem foarte bine că vechiul G-Class avea o caroserie care se prezenta destul de fragilă atunci când exemplare se răsturnau în accidente rutiere. Am relatat şi aici pe blog despre câteva situaţii.

Acum însă, odată cu prezenţa noii generaţii pe piaţă, nimeni nu a spus că aceasta nu poate fi pasibilă de astfel de incidente, însă cum ajunge să arate maşina după o sesiune de răsturnări puţină lume a văzut.

Nici cei de la Euro NCAP nu au un test care să simuleze măcar îndeaproape ceea ce s-a întâmplat în imaginile ataşate. Vezi ce s-a întâmplat de curând pe o plajă din Olanda, dar şi cât costă maşina implicată, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram