Cunoaştem foarte bine că vechiul G-Class avea o caroserie care se prezenta destul de fragilă atunci când exemplare se răsturnau în accidente rutiere. Am relatat şi aici pe blog despre câteva situaţii.

Acum însă, odată cu prezenţa noii generaţii pe piaţă, nimeni nu a spus că aceasta nu poate fi pasibilă de astfel de incidente, însă cum ajunge să arate maşina după o sesiune de răsturnări puţină lume a văzut.

Nici cei de la Euro NCAP nu au un test care să simuleze măcar îndeaproape ceea ce s-a întâmplat în imaginile ataşate. Vezi ce s-a întâmplat de curând pe o plajă din Olanda, dar şi cât costă maşina implicată, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!