/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Transportau pasageri cu încălcarea normelor. 32 de șoferi de maxi-taxi, fără plăcuțe de înmatriculare

missing
26 octombrie 2020, ora 10:50

32 de șoferi de maxi-taxi au rămas fără plăcuțe de înmatriculare pentru că transportau pasageri și mărfuri cu încălcarea normelor. Sancțiunile au fost aplicate în urma unui control efectuat de către Agenția Națională Transport Auto (ANTA) în perioada 19 – 25 octombrie curent. 

De asemenea, 75 de șoferi s-au ales cu procese verbale pentru încălcarea Codului Contravențional. Conducătorii auto care au rămas fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificate de înmatriculare nu au dreptul să utilizeze mijlocul de transport.

Controalelor au fost supuși șoferi de maxi-taxi din Chișinău, Ialoveni, Orhei, Hîncești, Ungheni, Bălți, Ocnița, Edineț, Anenii Noi, Ciadîr-Lunga, Căușeni, Cimișlia, Fălești, Cahul, Leova, Rîșcani, Ștefan-Vodă, etc., precum și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni, Sculeni, Otaci, Criva și Giurgiulești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram