32 de șoferi de maxi-taxi au rămas fără plăcuțe de înmatriculare pentru că transportau pasageri și mărfuri cu încălcarea normelor. Sancțiunile au fost aplicate în urma unui control efectuat de către Agenția Națională Transport Auto (ANTA) în perioada 19 – 25 octombrie curent. 

De asemenea, 75 de șoferi s-au ales cu procese verbale pentru încălcarea Codului Contravențional. Conducătorii auto care au rămas fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificate de înmatriculare nu au dreptul să utilizeze mijlocul de transport.

Controalelor au fost supuși șoferi de maxi-taxi din Chișinău, Ialoveni, Orhei, Hîncești, Ungheni, Bălți, Ocnița, Edineț, Anenii Noi, Ciadîr-Lunga, Căușeni, Cimișlia, Fălești, Cahul, Leova, Rîșcani, Ștefan-Vodă, etc., precum și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni, Sculeni, Otaci, Criva și Giurgiulești.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!