/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Unele evacuate, altele gata să fie amplasate. Primăria a selectat 15 locații în Chișinău pentru noi gherete

missing
26 octombrie 2020, ora 14:16

Primăria a selectat 15 locații în parcuri și stăzi principale din Chișinău pe care le vor scoate la licitație pentru amplasarea gheretelor. Despre aceasta a declarat viceprimara Inga Ionesii în cadrul ședinței operative a Primăriei.

Potrivit viceprimarei, că licitația ar putea fi lansată pe 20 noiembrie. Prin urmare, cei interesați să cumpere un lot pentru o gheretă, vor avea 20 de zile la dispoziție pentru a depune cererea de participare la licitație.

„Informația privind desfășurarea licitației pentru comercializarea în parcuri și pe străzi din gherete a fost definitivată, urmând ca agenții economici interesați să depună cereri pentru participare la concurs. Operatorii economici vor trebui să prezinte adițional și schițele de proiect ale gheretelor pe care intenționează să le amplaseze, în cazul dacă vor deveni câștigători ai licitației”, a menționat viceprimara, Inga Ionesii, în cadrul ședinței operative săptămânale.

Conform prevederilor Regulamentului privind licitațiile pentru obținerea dreptului de a încheia un contract pentru amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău, concursul poate fi organizat după 20 de zile din momentul publicării informației respective pe pagina web oficială a municipalității „chisinau.md”.

Direcția generală economie, comerț și turism va oferi consultări la necesitate, agenților economici interesați, cu privire la completarea formularelor și depunerea cererilor pentru participare la licitație.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram