Liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor neagă informațiile lansate de opoziție despre o eventuală participare a formațiunii în cadrul unei coaliții. Partidul Șor susține că după alegerile din 1 noiembrie va decide dacă formațiunea va participa sau nu într-o viitoare alianță.

„Liniștiți-vă și calmați-vă, toți cei care speculați pe tema viitoarei coaliții. Nu încercați să ne cununați fără să ne întrebați.”, a declarat Ilan Șor într-o adresare video pe contul său de Facebook.

Speculațiile despre participarea Partidului „ȘOR” în coaliții fac parte din tehnologiile de campanie electorală murdară, a declarat Ilan Șor.

Nu ne atrageți în conflictele voastre. Prieteni, nu veți construi nimic cu ură și război. Astăzi ca niciodată este necesar să ne unim eforturile și să construim. Și deja după alegeri, când se vor calma spiritele, vom decide dacă vom merge în coaliție, cu cine, când și, cel mai important, pentru ce, a declarat Ilan Șor.

Șor s-a adresat deputatului Platformei DA, Alexandru Slusari, care a vorbit despre o „posibilă coaliție” cu participarea Partidului „ȘOR”.

Alegerile prezidențiale vor fi organizate pe 1 noiembrie, 2020. Pentru funcția de președinte al R. Moldova în cursa electorală participă opt candidați.

Renato Usatîi (Partidul Nostru, Partidul Politic PN). Andrei Năstase (Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Platforma DA). Tudor Deliu (Partidul Liberal Democrat din R. Moldova, PLDM). Igor Dodon (candidat independent, susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova, PSRM). Violeta Ivanov (Partidul Politic ȘOR, PP ȘOR). Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate, PAS). Octavian Țîcu (Partidul Unității Naționale, PUN). Dorin Chiartoacă (Mișcarea Politică UNIREA, MPU).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!