Atelierul polonez Carlex Design revine în centrul atenţiei cu un nou proiect de personalizare a noii generaţii Mercedes-Benz G-Class, luând ca bază versiunea de performanţă cu 585 CP.

Ediţia limitată Racing Green este încă una specială realizată de, în opinia noastră, cel mai tare atelier de tuning estetic din Europa, cel puţin. După Steampunk Edition și Yachting Edition, aceasta nouă este o fuziune elegantă a unui caracter sportiv, de lux și artizanat.

Corpul propriu-zis al mașinii este o piesă de artă funcțională: este revopsit în cadrul proiectului într-o nuanţă emerald green cu o adâncime sporită, culoare inspirată de verdele de curse britanic, pentru care a fost aplicată şi o finisare tip periat, folosindu-se o metodă manuală unică în acest sens. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată SUV-ul la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!