/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Alţi practic 100000 de euro te va costa această operaţie estetică pentru al tău G 63 AMG

missing
27 octombrie 2020, ora 10:05

Atelierul polonez Carlex Design revine în centrul atenţiei cu un nou proiect de personalizare a noii generaţii Mercedes-Benz G-Class, luând ca bază versiunea de performanţă cu 585 CP.

Ediţia limitată Racing Green este încă una specială realizată de, în opinia noastră, cel mai tare atelier de tuning estetic din Europa, cel puţin. După Steampunk Edition și Yachting Edition, aceasta nouă este o fuziune elegantă a unui caracter sportiv, de lux și artizanat.

Corpul propriu-zis al mașinii este o piesă de artă funcțională: este revopsit în cadrul proiectului într-o nuanţă emerald green cu o adâncime sporită, culoare inspirată de verdele de curse britanic, pentru care a fost aplicată şi o finisare tip periat, folosindu-se o metodă manuală unică în acest sens. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată SUV-ul la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram