De-a lungul timpului am publicat pe AutoBlog.MD o sumedenie de istorii ale mașinilor mai speciale din Moldova și a oamenilor de aici de acasă, care nu își pot închipui lumea lor fără automobile. Însă de curând am zis să încercăm să ne îndreptăm atenția spre moldovenii aflați în afara țării. Oameni pasionați de mașini care ar putea fi un exemplu și pentru alții.

În căutarea primului nostru protagonist, prima care ne-a captat atenția este Oxana, o moldoveancă stabilită în Statele Unite ale Americii de mai mulți ani și care la ai săi 26 de ani are un job pe care puține fete și-l aleg. De mai bine de trei ani și jumătate Oxana conduce zi de zi un camion de cursă lungă pe highway-urile americane.

Este vorba despre un Freightliner de 505 CP și 1.750 Nm de cuplu, maşinărie care poate duce o încărcătură maximă de 35 de tone! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!