/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Elon Musk a decis să-și vândă toate proprietățile imobiliare. A împrumutat chiar bani unui cumpărător pentru ca acela să-i achiziționeze casa

missing
27 octombrie 2020, ora 16:32

Elon Musk a decis să renunţe la toate proprietăţile imobiliare şi să devină, practic, „homeless”. Acesta are proprietați de 100 de milioane de dolari și întâmpină dificultăți în vânzarea lor. Pentru ultima casă vândută, el l-a împrumutat pe cumpărător cu banii necesari achiziției.

Ultima casă pe care a vândut-o fondatorul Tesla este o proprietate în Bel Air, care a aparţinut actorului Gene Wilder și pentru care plătise 6,75 de milioane de dolari. Proprietatea este compusă dintr-un teren de 3.000 de metri pătraţi, o casă cu cinci dormitoare şi cinci băi, de 250 de metri pătraţi, plus o căsuţă de oaspeţi.

Cumpărătorul este chiar nepotul lui Gene Wilder, care a plătit 7 milioane de dolari. Numai că, neavând bani, el a împrumutat chiar de la Elon Musk 6,7 milioane de dolari, ca să cumpere casa, scrie Mediafax.

Profitul lui Musk a fost zero, diferenţa până la 7 milioane fiind taxe şi comisioane.

Averea imobiliară a lui Musk se ridica acum câteva luni la 100 de milioane de dolari. A vândut de 36 de milioane şi mai are 64 până să-şi atingă obiectivul. Cea mai profitabilă afacere imobiliară pentru Musk a fost vânzarea unui conac de 29 de milioane de dolari, pentru care plătise, în 2012, 17 milioane.

Elon Musk a decis în primăvara acestui an să-și vândă toate propritețile imobiliare.

„Cred că proprietăţile te trag înapoi, sunt un vector de atac. Ţi se spune, hei, miliardarule, ai toate lucrurile astea. Dar dacă scap de ele, ce mai ai de zis? În ultimii ani, miliardar a devenit un termen peiorativ, ca şi cum ar fi un lucru rău, ceea ce nu e cazul de cele mai multe ori”, a declarat el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram