/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă o politiciană de la noi candidează la alegerile parlamentare din România

missing
27 octombrie 2020, ora 17:23

Încă o politiciană din Republica Moldova candidează la alegerile parlamentare din România. Este vorba despre vicepreședinta Partidului Unității Naționale (PUN), Ana Guțu. Politiciana militează pentru România reîntregită, inteligentă și prosperă.

Ana Guțu deschide lista Partidului Mișcarea Populară, condus de fostul președine român Traian Băsescu, pentru Senat în județul Vrancea, la parlamentarele din 6 decembrie 2020.

Cel de-al treilea proiect de Țară promovat de Partidul Mișcarea Populară este Unirea României cu Republica Moldova. Iată de ce am acceptat să deschid lista candidaților PMP pentru Senat în județul Vrancea la parlamentarele din 6 decembrie 2020”, a scris politiciana pe Facebook.

Amintim că și fosta ministră a Tineretului și Sportului Loretta Handrabura candidează la alegerile parlamentare din România. Handrabura se regăsește pe locul doi tot în listele Partidului Mișcarea Populară pentru diaspora, comunitățile istorice și Republica Moldova, adică Circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara țării.

O fostă ministră de la noi candidează pentru alegerile parlamentare din România

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram