Încă o politiciană din Republica Moldova candidează la alegerile parlamentare din România. Este vorba despre vicepreședinta Partidului Unității Naționale (PUN), Ana Guțu. Politiciana militează pentru România reîntregită, inteligentă și prosperă.

Ana Guțu deschide lista Partidului Mișcarea Populară, condus de fostul președine român Traian Băsescu, pentru Senat în județul Vrancea, la parlamentarele din 6 decembrie 2020.

Cel de-al treilea proiect de Țară promovat de Partidul Mișcarea Populară este Unirea României cu Republica Moldova. Iată de ce am acceptat să deschid lista candidaților PMP pentru Senat în județul Vrancea la parlamentarele din 6 decembrie 2020”, a scris politiciana pe Facebook.

Amintim că și fosta ministră a Tineretului și Sportului Loretta Handrabura candidează la alegerile parlamentare din România. Handrabura se regăsește pe locul doi tot în listele Partidului Mișcarea Populară pentru diaspora, comunitățile istorice și Republica Moldova, adică Circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara țării.

O fostă ministră de la noi candidează pentru alegerile parlamentare din România

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!