Un al treilea Porsche 911 GT2 RS va ajunge în scurt timp în ţara noastră şi cel mai probabil în Chişinău, după ce a fost văzut cărat pe una dintre platformele tractate de un cap tractor înmatriculat în Republica Moldova, alături de o Tesla Model Y, crossover electric care ar putea fi primul ce va rula pe drumurile locale!

Toate aceste vehicule s-ar afla la moment într-unul din terminalele vamale de la frontieră. O fotografie, drept dovadă, ne-a fost expediată la adresa redacţiei.

Interesant este faptul că, potrivit plăcuţei de înmatriculare ataşate de modelul sport, exemplarul este înregistrat tocmai în Republica Dominicană! Vezi cum arată exemplarul care vine în Moldova, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!