/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Naționala feminină de fotbal a Moldovei o va întâlni astăzi pe cea a Poloniei. Meciul va avea loc la Chișinău

missing
27 octombrie 2020, ora 07:04

Naționala feminină de fotbal a Moldovei se va duela astăzi cu echipa Poloniei. Meciul va avea loc pe stadionul Zimbru din Chișinău, începând cu ora 15.00.

mMciul are loc în preliminariile Campionatului european.

Acesta va fi ultimul meci de acasă din acest an pentru naționala condusă de Eduard Blănuță. Pentru echipa Moldovei vor urma trei meciuri în deplasare, care vor încheia această campanie preliminară.

Partida de pe stadionul Zimbru va fi condusă de o brigadă de arbitri din Macedonia de Nord cu Ivana Projkovska – la centru, care va fi ajutată de asistentele Elena Soklevska-Ilievski și Vjolca Izeiri, precum și de al 4-lea oficial – Irena Velevačkoska.

Partida Moldova-Polonia va fi transmisă online.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram