MINI Countryman stârneşte dorinţa de aventură. Cel mai mare model al mărcii premium britanice a fost proiectat cu cinci uşi şi un habitaclu versatil. Conceptul de automobil robust, motoarele puternice şi tracţiunea integrală ALL4 opţională asigură distracţie nelimitată la volan chiar şi departe de drumurile asfaltate. Dar asta nu este tot.

Ca maşină de suport în echipa X-raid Team, MINI Countryman – în prezent, câştigător în clasamentul general al Raliului Dakar – a obţinut deja, de mai multe ori, performanţe impresionante în condiţii extreme.

Acum, fanii MINI pot să beneficieze şi de experienţa specialiştilor în off-road. Modificările şasiului derivate direct din raliuri transformă automobilul de serie cu cinci uşi în MINI Countryman Powered by X-raid. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!