O școală pentru fete din Sydney, Australia, îşi învaţă elevele adolescente cum să aibă grijă de o mașină în mod corespunzător. Pedagogii de acolo consideră că acesta trebuie să fie un skill esenţial pe care fetele este necesar să-l cunoască de la o vârstă fragedă.

Pentru a fi corecţi, nu toată lumea ştie cum să schimbe corect şi rapid o anvelopă sau uleiul de motor, ori să verifice presiunea în anvelope, dar sunt nişte lucruri foarte la îndemână de cunoscut.

În particular în Australia asta contează foarte mult, pentru că acolo drumurile între localităţi sunt destul de lungi, traficul nu este dens, iar temperaturile sunt semnificativ mai mari decât în verile din Republica Moldova. Astfel, o pană de cauciuc între două orașe ar putea deveni o problemă serioasă destul de repede, dacă nu știi să-ți murdărești mâinile. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!