/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O şcoală din Australia îşi învaţă elevele cum să aibă grijă de maşini înainte de a o absolvi

missing
27 octombrie 2020, ora 10:52

O școală pentru fete din Sydney, Australia, îşi învaţă elevele adolescente cum să aibă grijă de o mașină în mod corespunzător. Pedagogii de acolo consideră că acesta trebuie să fie un skill esenţial pe care fetele este necesar să-l cunoască de la o vârstă fragedă.

Pentru a fi corecţi, nu toată lumea ştie cum să schimbe corect şi rapid o anvelopă sau uleiul de motor, ori să verifice presiunea în anvelope, dar sunt nişte lucruri foarte la îndemână de cunoscut.

În particular în Australia asta contează foarte mult, pentru că acolo drumurile între localităţi sunt destul de lungi, traficul nu este dens, iar temperaturile sunt semnificativ mai mari decât în verile din Republica Moldova. Astfel, o pană de cauciuc între două orașe ar putea deveni o problemă serioasă destul de repede, dacă nu știi să-ți murdărești mâinile. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram