/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Organizația municipiului Chișinău a Pro-Moldova o susține pe Maia Sandu la alegeri

missing
27 octombrie 2020, ora 15:31

Organizația municipiului Chișinău a partidului Pro-Moldova a decis să o susțină pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale de duminică. Despre aceasta a anunțat deputatul Vladimir Cebotari. Parlamentarul susține că decizia a fost luată unanim.

Ieri am petrecut consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului Pro Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de Președinte al Republicii Moldova pe Maia Sandu. (…) Suntem convinși că Maia Sandu va scoate țara din izolarea internațională în care a băgat-o Igor Dodon. Suntem convinși că Maia Sandu nu va numi în funcții în justiție persoane compromise și corupte”, a scris Cebotari pe o rețea de socializare.

Politicianul a argumentat această decizie prin faptul că „guvernarea nu face nimic pentru oamenii simpli, i-a uitat pe timp de pandemie, i-a închis in case fără să le ofere un pachet social, le-a închis afacerile dar ia obligat să achite impozite, credite si chirii” și că actualul președinte trebuie înlocuit.

Amintim că și formațiunea Pro-Moldova și-a înaintat un candidat pentru scrutinul prezidențial, însă nu a fost înregistrat în cursă de Comisia Electorală Centrală, care a găsit mai multe nereguli în listele de semnături în susținerea lui Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram