Organizația municipiului Chișinău a partidului Pro-Moldova a decis să o susțină pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale de duminică. Despre aceasta a anunțat deputatul Vladimir Cebotari. Parlamentarul susține că decizia a fost luată unanim.

Ieri am petrecut consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului Pro Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de Președinte al Republicii Moldova pe Maia Sandu. (…) Suntem convinși că Maia Sandu va scoate țara din izolarea internațională în care a băgat-o Igor Dodon. Suntem convinși că Maia Sandu nu va numi în funcții în justiție persoane compromise și corupte”, a scris Cebotari pe o rețea de socializare.

Politicianul a argumentat această decizie prin faptul că „guvernarea nu face nimic pentru oamenii simpli, i-a uitat pe timp de pandemie, i-a închis in case fără să le ofere un pachet social, le-a închis afacerile dar ia obligat să achite impozite, credite si chirii” și că actualul președinte trebuie înlocuit.

Amintim că și formațiunea Pro-Moldova și-a înaintat un candidat pentru scrutinul prezidențial, însă nu a fost înregistrat în cursă de Comisia Electorală Centrală, care a găsit mai multe nereguli în listele de semnături în susținerea lui Andrian Candu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!