Cu actuala generaţie FIAT Tipo am făcut cunoştinţă încă în toamna anului 2016 la Salonul Auto de la Paris şi iată că acum, după patru ani de prezenţă pe piaţă, a venit timpul unui tradiţional facelift.

Marea noutate este lansarea unei noi versiuni de caroserie care va exista pe lângă un hatchback, sedan şi break – Tipo Cross – un hatchback cu gardă la sol mai mare şi alte modificări care să-l facă mai practic pe drumuri ceva mai proaste.

Modelul Tipo are o doar o față schimbată: a primit o pereche de noi faruri cu LED-uri, o altă grilă de radiator și bară de protecție, precum și un design diferit al jantelor. În partea posterioară chiar nimic nu s-a schimbat, nici măcar stopurile. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!