/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Surse: Bentley va fi parte a companiei Audi

missing
27 octombrie 2020, ora 14:33

În interiorul Volkswagen AG continuă o reorganizare pe scară largă. Recent a devenit cunoscut faptul că grupul german intenționează să facă din Bentley o companie-fiică a mărcii Audi. Această soluție este dictată de dorința de a face economii la scară. Mai exact spus, viitoarele generaţii de maşini Bentley se doresc a fi unificate pe deplin cu platformele şi motoarele Audi!

Publicația germană Automobilwoche, citând surse proprii din interiorul companiei germane, scrie că planul ar fi fost conceput de însuşi Herbert Diess, actualul CEO al Volkswagen AG. În prezent activitățile Bentley sunt supravegheate de CEO-ul Porsche Oliver Blume.

Diess crede că sub aripa Audi, brandul britanic de lux poate obține un nou impuls în dezvoltare, un proaspăt restart. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram