În interiorul Volkswagen AG continuă o reorganizare pe scară largă. Recent a devenit cunoscut faptul că grupul german intenționează să facă din Bentley o companie-fiică a mărcii Audi. Această soluție este dictată de dorința de a face economii la scară. Mai exact spus, viitoarele generaţii de maşini Bentley se doresc a fi unificate pe deplin cu platformele şi motoarele Audi!

Publicația germană Automobilwoche, citând surse proprii din interiorul companiei germane, scrie că planul ar fi fost conceput de însuşi Herbert Diess, actualul CEO al Volkswagen AG. În prezent activitățile Bentley sunt supravegheate de CEO-ul Porsche Oliver Blume.

Diess crede că sub aripa Audi, brandul britanic de lux poate obține un nou impuls în dezvoltare, un proaspăt restart. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!