Igor Dodon nu a venit la dezbaterea națională lansată de Maia Sandu. Aceasta după ce lidera PAS și candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova l-a invitat oficial de mai multe ori pe contracandidatul său la dezbateri publice. 

Astfel, astăzi la ora 10.00 urma să aibă loc dezbaterea unde aveau să fie discutate mai multe probleme legate de viața social-politică și economică din țară. Prin urmare, lidera PAS a urcat singură la tribună.

„Din păcate, Igor Dodon după patru ani de mandat, refuză să vină și să vorbească cu cetățenii, refuză să răspundă la întrebări importante. Astăzi ne-am dorit o dezbatere pe teme economice, pentru că economia înseamnă bunăstare, locuri de muncă, salarii bune”, a menționat Maia Sandu

Precizăm că, pe 9 octombrie, Maia Sandu a lansat o invitație pentru Igor Dodon, îndemnându-l să participe la o dezbatere publică.

„Îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică, în perioada 26-30 octombrie. Cetățenii au dreptul să cunoască ce a făcut președintele, în ultimii patru ani, pentru ei. Să răspundă la întrebările oamenilor”, a menționat Maia Sandu în cadrul unui mesaj video.

Ulterior, Igor Dodon a declarat că nu-și schimbă decizia privind participarea la dezbaterile electorale. Astfel, acesta a respins invitația lansată de Maia Sandu.

„Noi am spus foarte clar la începutul campaniei electorale. Nu contează cine, nu dau nume candidaților. Noi nu participăm în dezbateri electorale, până pe 1 noiembrie”, a declarat candidatul la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, în cadrul rubricii sale săptămânale „Igor Dodon răspunde”.

„Noi preferăm să avem dialog cu cetățenii, eu în fiecare zi am 10-12 întrevederi. Eu prefer aceste discuții. Le dau posibilitatea oponenților să dueleze între ei, la orice televiziune. Lasă-i să meargă să arate cât sunt de pregătiți, cât sunt de nepregătiți. Toate televiziunile sunt ale lor. Nu au decât. Mergeți la emisiuni și arătați ce puteți”, a adăugat Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!