/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

900 de euro pentru un permis de conducere. Un bărbat din Bălți, reținut pentru trafic de influență

28 octombrie 2020, ora 13:52

Un bărbat din satul Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) pentru trafic de influență. El ar fi promis unor persoane că le poate ajuta să obțină permise de conducere pentru 900 și respectiv 750 de euro.  

Bănuitul spunea că are influență asupra unor funcționari ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din municipiul Bălți, iar acești bani urmează să ajungă la membrii comisiei de examene.

De fapt, sumele menționate nu ar mai fi ajuns la destinația promisă, iar bănuitul s-a ales cu două dosare penale, fiind denunțat la CNA. În cadrul acțiunilor de urmărire penală, s-a reușit documentarea acțiunilor ilegale ale bănuitului şi retinerea acestuia pentru 72 de ore.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la trei mii la patru mii unităţi convenţionale sau închisoare de la doi la șase ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram