/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Acest BMW M1, în specificaţie Procar, costă o avere şi la ai săi 40 de ani

missing
28 octombrie 2020, ora 16:30

Încă un automobil interesant, pentru care se va încerca găsirea unui nou proprietar, în cadrul licitaţiei online organizată de Silverstone Auctions în zilele de 13-14 noiembrie, este acest BMW M1 care a împlinit iată 40 de ani de la naştere.

Şi nu este un M1 obişnuit, ci unul mai special, în primul rând pentru că are un kit Procar original din uzină, comandat de la BMW Motorsport după achiziţia sa, pentru a-l face să se asemene cu versiunea de curse!

BMW M1 este o maşină destul de rară (doar 453 de unități au fost produse, 53 dintre care pentru motorsport şi alte 400 stradale, toate cu volan pe stânga) și încă costă o avere pe piața celor second hand. Exemplarele bine conservate şi cu un parcurs mic pot ajunge să coste chiar şi peste un milion de euro. Citește continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram