Încă un automobil interesant, pentru care se va încerca găsirea unui nou proprietar, în cadrul licitaţiei online organizată de Silverstone Auctions în zilele de 13-14 noiembrie, este acest BMW M1 care a împlinit iată 40 de ani de la naştere.

Şi nu este un M1 obişnuit, ci unul mai special, în primul rând pentru că are un kit Procar original din uzină, comandat de la BMW Motorsport după achiziţia sa, pentru a-l face să se asemene cu versiunea de curse!

BMW M1 este o maşină destul de rară (doar 453 de unități au fost produse, 53 dintre care pentru motorsport şi alte 400 stradale, toate cu volan pe stânga) și încă costă o avere pe piața celor second hand. Exemplarele bine conservate şi cu un parcurs mic pot ajunge să coste chiar şi peste un milion de euro. Citește continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!