/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/Horoscop 28 octombrie/ Scorpionii vor afla niște informații importante

missing
28 octombrie 2020, ora 08:55

Horoscop Berbec – 28 octombrie 2020: Beneficiezi de un context mult mai favorabil pentru a remedia problemele din relațiile importante, dar, pe de altă parte, este bine să ai grjiă cum te exprimi, ce spui și cui te adresezi.

Horoscop Taur – 28 octombrie 2020: Încep să se limpezească apele la locul de muncă, să dispară unele poveri pe care le purtai pe umerii tăi degeaba. Numai că trebuie să fii foarte calculat cu vorbele și cu felul în care te adresezi celor din jur.

Horoscop Gemeni – 28 octombrie 2020: Vin vremuri mai bune pentru sfera sentimentală, dar încă nu e cazul să te culci pe o ureche pentru că ceața e atât de deasă, încât nu se va risipi imediat.

Horoscop Rac – 28 octombrie 2020: Te simți mai bine în propria casă, cauți să o înfrumusețezi și să o umpli de armonie. Problema e că vor exista și reacții mai puțin plăcute din partea celorlalți, care vor altceva.

Horoscop Leu – 28 octombrie 2020: Ești mai bine văzut, mai simpatic și mai plăcut la vorbă. Numai că această dulceață care apare în relațiile cu anturajul depinde mult de cât de măsurat vei fi cu vorbele.

Horoscop Fecioară – 28 octombrie 2020: Te interesează să fructifici orice oportunitate de a face bani sau de a înmulți resursele familiei și șansa îți surâde. Numai că, deocamdată, acest surâs este timid.

Horoscop Balanță – 28 octombrie 2020: Răsare soarele și pe strada ta, dar mai sunt câțiva nori care se vor risipi și ei în zilele următoare. Este esențial să nu te grăbești cu judecățile dure chiar dacă nu e totul pe placul tău.

Horoscop Scorpion – 28 octombrie 2020: Sunt șanse să ajungă și la urechile tale anumite informații care pot deveni un atu important, la un moment dat. Problema e că îți lipsește răbdarea și ai putea trage concluzii greșite.

Horoscop Săgetător – 28 octombrie 2020: Încep să se deschidă uși care stăteau închise cam de multă vreme. Sigur că nu ai renunțat la speranța că se vor deschide, dar ai putea avea o oarecare nemulțumire acumulată care să-ți strice bucuria.

Horoscop Capricorn – 28 octombrie 2020: Imaginea ta la nivelul unui grup mai mare începe să se refacă, mai ales dacă ai fost nedreptățit în vreun fel. Ar fi bine, totuși, să nu te grăbești să ceri tot ceea ce consideri că ai pierdut între timp.

Horoscop Vărsător – 28 octombrie 2020: Poți primi sfaturi, informații de mare valoare de la oameni speciali, care sunt sinceri în bunele lor intenții față de tine. Problemele care pot să apară vin doar din convingerea ta, greșită, că nu ai nevoie de ei.

Horoscop Pești – 28 octombrie 2020: Începe să se regleze situația financiară, să devină mai bună, dar și mai clară. Ar fi bine, totuși, să nu te grăbești cu cheltuielile sau, și mai rău, cu împrumuturile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram