/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Încă un deputat din Parlamentul Republicii Moldova s-a contaminat de COVID-19. „Urmez tratamentul la domiciliu”

missing
28 octombrie 2020, ora 12:13

Deputatul neafiliat, fost membru al PDM și Pro-Moldova, Grigore Repesciuc anunță că s-a îmbolnăvit de COVID-19. Parlamentarul spune că se tratează acasă, în condiții de autoizolare maximă pentru a-și proteja familia.

„Pericolul pandemic stă pe aproape, de aceea rog toată lumea să fie prudentă, să respecte elementarele măsuri de protecţie – masca purtată corect, distanţa socială, dezinfectarea şi evitarea locurilor aglomerate. O să ieşim şi din greul acesta, însă nu fără a depune un efort comun. Sănătate tuturor, aveţi grijă de dumneavoastră şi de cei care vă sunt alături!”, a anunțat Repesciuc pe o rețea de socializare.

Recent, și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a fost testată pozitiv cu virusul COVID-19.

Mesajul Zinaidei Greceanîi după ce a fost testată pozitiv la COVID-19

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram