/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

MAI va cheltui din buget 200 de mii de lei pentru medalii comemorative

28 octombrie 2020, ora 16:54

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) va cheltui 200 de mii de lei pentru instituirea medaliilor comemorative „30 de ani ai Poliției Republicii Moldova”. MAI argumentează necesitatea instituirii unei de astfel de medalii prin faptul că la 18 decembrie 2020 se vor marca 30 de ani ai Poliției Naționale. 

Prezentul proiect de hotărâre este elaborat în scopul aducerii unui semn de recunoștință pentru activitatea profesională desfăşurată și pentru profesionalismul și dedicarea de care dau, zilnic, dovadă la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu angajaţii din cadrul autorităţilor administrative şi instituţiilor din subordinea Ministerului, pensionarii Ministerului, precum şi alte persoane care contribuie la dezvoltarea relaţiilor de colaborare sau servicii remarcabile aduse Poliţiei Republicii Moldova. Totodată, această medalie vine să accentueze importanța serviciului prestat de către angajații Ministerului, fiind un instrument de stimulare și respect. Or, în cei 30 de ani de la înființarea Poliției Naționale, angajații MAI, prin devotament și onoare, și-au îndeplinit misiunile de multe ori, contra cronometru, în ciuda tuturor riscurilor”, a declarat ministrul de Interne, Pavel Voicu.

Banii pentru confecționarea acestor medalii vor fi alocați din bugetul MAI și al Inspectoratului General al Poliției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram