În baza imaginilor spion care au apărut acum o lună în spaţiul online, care au arătat pentru prima dată prototipul de teste al noului BMW X8 şi ale sale faruri ciudate care, din câte se pare, se vor regăsi şi pe noua generaţie Seria 7, colegii de la Kolesa au realizat nişte ilustraţii render prin care şi-au imaginat cum ar putea arăta SUV-ul de top al mărcii bavareze.

Şi jurnaliştii ruşi cred că noul X8 se va alege cu faruri alcătuite din câte două corpuri, care vor fi poziţionate la nivele diferite. Partea superioară a blocurilor optice, sub forma unor lumini de zi înguste, vor fi situate de-a lungul marginii capotei.

Corpurile principale însă vor sta mai jos şi din nou vor avea un contact cu grila de radiator, care va fi chiar mai mare decât a lui X7. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!