/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

O nouă maşină exclusivă de la Rolls-Royce: Wraith – Inspired By Earth

28 octombrie 2020, ora 20:40

Reprezentanţa companiei Rolls-Royce în Abu Dhabi a comandat de la producător un automobil unic pentru care să găsească un fericit proprietar. Acest Wraith – Inspired By Earth îşi trage trăsăturile de design din Sistemul Solar şi din peisajele planetei noastre, aşa cum sunt văzute acestea din cosmos, cu accent special şi evident pe peninsula arabă.

Exteriorul acestui automobil este finisat în culoarea Royal Blue, reprezentând 75% din suprafața Pământului care este acoperită de apă.

Caracteristica cea mai izbitoare, cu toate acestea, este opera de artă de pe capotă, care descrie o vedere din satelit a regiunii Orientului Mijlociu. Centrată pe Emiratele Arabe Unite, panorama se extinde peste Marea Roșie, Marea Arabiei și Golful Oman, toate desenate meticulos şi manual prin aerografie – un proces care a durat peste 100 de ore pentru a fi finalizat. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram