Reprezentanţa companiei Rolls-Royce în Abu Dhabi a comandat de la producător un automobil unic pentru care să găsească un fericit proprietar. Acest Wraith – Inspired By Earth îşi trage trăsăturile de design din Sistemul Solar şi din peisajele planetei noastre, aşa cum sunt văzute acestea din cosmos, cu accent special şi evident pe peninsula arabă.

Exteriorul acestui automobil este finisat în culoarea Royal Blue, reprezentând 75% din suprafața Pământului care este acoperită de apă.

Caracteristica cea mai izbitoare, cu toate acestea, este opera de artă de pe capotă, care descrie o vedere din satelit a regiunii Orientului Mijlociu. Centrată pe Emiratele Arabe Unite, panorama se extinde peste Marea Roșie, Marea Arabiei și Golful Oman, toate desenate meticulos şi manual prin aerografie – un proces care a durat peste 100 de ore pentru a fi finalizat. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!